Coach voor moeders

Ik help moeders hoe zij een betere relatie kunnen opbouwen met hun kind door eerst goed voor zichzelf te zorgen.

Certified coach

-2024-

Hi, leuk om je te ontmoeten!

Ik ben Marielle Bremer

Als moeder van twee jonge kinderen liep ik volledig vast. Ik zat in tweestrijd tussen mijn eigen behoefte aan controle (je had me een control freak kunnen noemen) en mijn beeld van de beste opvoeding voor onze kinderen. Ik wilde ze juist ruimte geven om zichzelf te ontdekken, maar dat ging niet binnen mijn patronen. Om mijn controle behoefte los te kunnen laten, besloot ik alles wat ik ooit diep had weggestopt te gaan verwerken. Controle en structuur maakten plaats voor vertrouwen en plezier, bij mijzelf én mijn kinderen.

Marielle Bremer

Het begint bij jezelf:

Mijn coaching is voor moeders die de relatie met hun kind willen verbeteren. Die klaar zijn met alle miscommunicatie en het op eieren moeten lopen om het gezellig te houden. Voor moeders die zichzelf en hun kind juist beter willen begrijpen en ernaar verlangen om weer met elkaar te genieten.

“Be the change you want to see”. Deze quote is van Ghandi.

Oftewel alles begint bij jezelf. Je kind voelt haarfijn aan als je niet authentiek bent. Hij laat dat zien in gedrag door niet te luisteren of in gesprek te willen. Het enige wat hij namelijk wil, is een verbinding met jou en niet met je angst of patronen. Weet dat alles wat je nodig hebt voor de relatie met je kind, al aanwezig is in jou. Ik help je dat naar boven te halen op de volgende manieren:

Je ware zelf zijn

Als jij je ware zelf bent, zal de relatie met je kind automatisch beter worden. Ik help je jezelf terug te vinden en te leven vanuit vertrouwen en intuïtie.

Grote schoonmaak

Wie je vandaag bent wordt voor een groot deel bepaald door hoe je als kind bent opgegroeid. Ik help je blokkades van angst, verdriet, pijn en overtuigingen onder je aangepaste gedrag op te ruimen.

Rust in familiesysteem

Door een individuele familieopstelling, krijg je inzicht en rust in je familiesysteem. Een healing herstelt de balans weer in jouw energie zodat je meer licht en ontspanning ervaart.

Dit kan ik voor jou doen:

Kennismakingsgesprek

Een goed gevoel hebben is het allerbelangrijkst. En dat je een klik hebt met mij. Daarom mag je bij mij altijd een kennismakingsgesprek aanvragen. Een telefonisch of online gesprek, gratis en vrijblijvend. In een half uur kun jij je vragen stellen of vertellen waar je mee worstelt. Ik vertel hoe ik je het beste kan helpen.

Jaarprogramma
(coming Soon)

Jaaa, ik ben zo enthousiast! Alles wat ik afgelopen jaren heb verzameld aan kennis, verwerk ik in een programma van 9 maanden voor moeders. Moeders die graag de relatie met hun kind willen verbeteren en weten dat ze daarvoor ook naar binnen moeten en hun eigen innerlijk kind mogen helen.

Want… wanneer je jouw eigen ‘ruis’ opruimt, haal je ook de ruis uit de communicatie met je kind. Dit programma neemt je mee, begeleidt en helpt je over drempels die je moeilijk vindt, waardoor je met meer rust, plezier én zelfvertrouwen in de relatie met je kind (en je leven!) staat. Het jaarprogramma start in 2024, binnenkort volgt meer info. 

Lezing: Verdiep de relatie met je kind

Het is mijn missie om zoveel mogelijk moeders te helpen in de relatie met hun kind. Zoveel moeders worstelen hiermee en zijn daarbij ook nog eens heel streng voor zichzelf. Onterecht naar mijn idee. In mijn lezing zoom ik volledig uit. Ik laat je zien welke systemen allemaal invloed hebben op ons als moeders en onze kinderen in deze bijzondere tijd. Je ontdekt hoe je met meer rust en vertrouwen moeder kunt zijn.  

Op 17 februari geef ik een lezing in Utrecht. Bestel hier je kaartje!

Mariëlle begeleidt je veilig naar jouw eigen vertrouwde basis. Zij geeft je handvatten om tot je eigen inzichten te komen. En helpt je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, waarbij zij met respect naar je grenzen luistert. Dank je wel lieve Mariëlle. Hoewel het inmiddels een tijdje geleden is dat ik aan je tafel zat, ondervind ik nog dagelijks de positieve aspecten van onze gesprekken. Het heeft mij geholpen om een meer ontspannen moeder en echtgenoot te zijn. Om met nog meer plezier in het leven te staan en om mijn eigen vrolijke pad in het leven te bewandelen.

Desiré

/ Moeder en echtgenote

Artikelen voor moeders

Boek een kennismakingsgesprek

Vertel hoe je heet en geef me je emailadres, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsafspraak van een half uur. 

Dit is wat andere moeders over de coaching zeggenMariëlle straalt een enorm rust uit. Dit maakt dat je je bij ontvangst direct veilig, vertrouwd en op je gemak voelt bij haar. Tijdens ons gesprek stelde ze mij mooie vragen, is ze oprecht geïnteresseerd naar wie je bent en weet ze feilloos en heel nuchter tot je kern te komen.
Dat je plek in een gezin en familie zo van invloed kan zijn op hoe je in het leven staat, de manier hoe je met obstakels omgaat, hoe dit in relatie staat met hoe je omgaat met je eigen kind(eren) en de geliefden om je heen, echt heel bijzonder en een eye opener.

Desiree

Moeder en echtgenoteWat een prachtige en mooie ervaring bij Mariëlle. De sessie waren 1 op 1 en bestonden uit zowel familieopstelling als heling. De rustige benadering van Mariëlle stellen je in staat om echt bij jezelf naar binnen te gaan, het voelt veilig. Ze haalt de chaos bij je weg en legt uit hoe patronen in families ontstaan en wat je er zelf aan kunt doen. De heling was een bijzondere ervaring, je voelt echt dat er iets gebeurt. Mijn lijf reageerde als of er een last weg viel en letterlijk de zon in mijn Lichaam vloeide. Super bedankt voor je inzichten en inspirerende woorden.

Marie-Lousie

moeder en dochter

Start jouw reis nu!

Jouw kinderen komen iets halen en laten dat zien door te reageren op wat jij doet. Ze leven wat jij laat liggen of nog niet kan zien en hebben nodig wat jij kan en nog mag ontwikkelen. Ontdek in een vrijblijvend gesprek waar jij aandacht aan mag geven.

Boek een kennismakingsgesprek

Vertel hoe je heet en geef me je emailadres, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsafspraak van een half uur.