Kennismakingssessie

Kennismaken met familie opstellingen

Wil je eerst een keer ervaren hoe een familieopstelling werkt, boek dan een kennismakingssessie.

Dit is een sessie van 1,5 uur waarin ik eerst met je kijk naar je familiesysteem. Daarna krijg je een familieopstelling waarin je inzicht krijgt in de vraag die op dat moment speelt.

Zo kan je ervaren hoe ik werk en wat een traject voor je kan doen.

Deze sessie geeft je enorm veel inzicht in jouw eigen verhaal en hoe dat doorwerkt in je kind en jullie relatie.

coach voor moeders, rood close up

Wat doen we tijdens deze sessie?

Deze kennismakingssessie duurt anderhalf uur. We maken een overzicht van je familiesysteem (genogram), duiken in het verhaal van je jeugd en sluiten af met een opstelling van jou, je ouders en je eigen gezin.

Het genogram ziet eruit als een stamboom.  Het geeft overzicht van opvallende feiten en gebeurtenissen in jouw familiegeschiedenis en een beeld van het familiesysteem waarin je geboren bent. Je ontdekt welke invloed het heeft op jouw leven. 

De verhalen van je jeugd geven mij een beeld van hoe je daarin bent gevormd met alle patronen en overtuigingen en hoe je je staande hebt gehouden.

De familie opstelling laat zien hoe alle relaties en verhoudingen (onbewust) zijn en welk effect je familiesysteem en de relatie met jouw ouders heeft op jouw kind(eren).

coach voor moeders, gezin

In één sessie inzicht in jouw eigen verhaal en hoe dat doorwerkt in je kind en jullie relatie.

Wil je daarna het volledige transformatie traject volgen waarin je leert hoe je een fundament voor je leven legt. Waarin je emotionele blokkades oplost, leert hoe de energie van emoties werkt en hoe je patronen doorbreekt. Zodat je niet alleen een fundament voor jezelf bouwt, maar ook voor je kind en jullie relatie. Dan komt de eerste sessie te vervallen en breng ik het bedrag in mindering op de kosten van het traject. 

Sessie Details

  • Lengte: 1,5 uur
  • Locatie: Zevenaar
  • 150,- incl. btw. (Het bedrag wordt in mindering gebracht als je daarna doorgaat met het Transformatie traject). 

Na deze sessie ben ik heel bewust aan de gang gegaan met mijn verantwoordelijkheid bij mijn moeder te laten.

Ik ging naar Mariëlle, omdat ik voelde dat ik op mijn tenen liep in de relatie met mijn zoon. Het stroomde niet. Na een inventarisatie vanuit Mariëlle gingen we kijken naar mijn gezin van herkomst. Mariëlle liet mij het gezin met de houten poppetjes opstellen. Alhoewel ikzelf al enige jaren bezig ben met persoonlijke ontwikkeling, werd ik enorm verrast. De verhouding tussen mijn moeder en mij… De verantwoordelijkheid die ik als kind al op me nam en nog steeds droeg. Altijd regelen en verbinden in het gezin. Deze rol had ik op mij genomen. Het beeld staat op mijn netvlies gebrand.
Tijd om de verantwoordelijkheid daar te laten waar hij hoort. Maar ik kwam voor de relatie met mijn zoon? Mariëlle gaf mij mee, dat er waarschijnlijk nu ook ruimte in deze relatie zou zijn of ontstaan. Dit was inderdaad het geval. Na deze sessie ben ik heel bewust aan de gang gegaan met mijn verantwoordelijkheid bij mijn moeder te laten. Dat was best lastig in het begin en soms is het dat nog, maar wat een ruimte heeft het gegeven in beide relaties; met mijn zoon én mijn moeder. Echt geweldig. 

De rustige benadering van Mariëlle stelt je in staat om echt bij jezelf naar binnen te gaan. 

De afgelopen jaren ben ik me er steeds meer bewust van geworden dat ik het overgrote deel van mijn leven getraumatiseerd door het leven ben gegaan. Ik heb me vanaf eigenlijk vanaf jonge leeftijd altijd anders gevoeld. Ik voelde me vanuit mijn familiesysteem en lieve andere naasten om me heen zondermeer gesteund, maar eigenlijk door helemaal niemand begrepen. Ik heb me daarom altijd ontzettend alleen gevoeld en heb zowel fysiek als mentaal veel strijd moeten leveren. Zo heb ik jarenlang ernstig met mezelf geworsteld en met de ziel onder de arm gelopen. 

De erkenning van mijn diverse trauma’s door Mariëlle, een heel prettig en oprecht in mij geïnteresseerd persoon die me snel scherp in beeld had, is ontzettend belangrijk voor me geweest. Mijn reactie op al die trauma’s was namelijk járenlang rennen, heel hard weg rennen. Waarbij lieve naasten me altijd goedbedoelde adviezen gaven: ontspan eens wat meer, neem meer tijd voor jezelf, minder druk op jezelf leggen et cetera. Mijn frustratie is altijd geweest dat
dit nu juist net iets is waar ik simpelweg niet toe in staat was. Mariëlle luisterde, vroeg door en gaf me de erkenning waar ik denk ik als zo’n 35 jaar op heb gewacht. Fan-tas-tisch, wat een opluchting!

Boek een kennismakings sessie

Vertel hoe je heet en geef me je e-mailadres en telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt me ook direct appen of bellen voor een afspraak. 

Volledige naam
E-mailadres
0 of 350
coach voor moeders, rood close up

Boek een kennismakingsgesprek

Vertel hoe je heet en geef me je e-mailadres, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsafspraak van een half uur.

Volledige naam
E-mailadres
0 of 350