Transformatie traject

Een traject waarin ik je begeleid naar meer rust en (zelf)vertrouwen in de relatie met je kind.

Je (zelf)vertrouwen krijgt de ruimte wanneer je je angsten en patronen oplost. In de basis ben je vele malen sterker en mooier dan je zelf denkt.

Echt waar! Dat is ook de basis waar je kind zich mee wil verbinden. Die verbinding wordt belemmerd als daar bijvoorbeeld negatieve overtuigingen en verdriet op zitten. Daarom is het belangrijk om je ware zelf te zijn.

Je kind voelt het haarfijn aan wanneer hij of zij ‘praat’ met een angst of overtuiging van jou. Je kind zal het niet bewust herkennen, maar laten zien in gedrag door bijvoorbeeld zich af te sluiten of ‘lastig’ te zijn.

Ruis opruimen is dus ‘key’ om helder te zien wat nodig is voor jullie beiden. 

Je creëert niet alleen een fundament voor jezelf, maar ook voor je kind en jullie relatie. In dit transformatietraject neem ik je mee in het systemisch kijken, de energetische werking van emoties herkennen en praktische stappen zetten. 

coach voor moeders, mist

Thema's

Elke maand behandelen we een thema.

  • Ontrafel je familiegeschiedenis (incl. opstelling)
  • Ontdek je patronen en valkuilen
  • Begrijp hoe energie voor jou werkt
  • Kom weer in verbinding met je kracht en intuïtie
  • Ontdek je moederlijn
  • Krijg een zorgeloze relatie met je kind
Coach voor moeders - spelletje spelen

Elke maand toegang tot een nieuwe module

Je investering voor dit fundamentele transformatie traject vertel ik je graag tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Traject Details

  • Lengte: 6 maanden
  • Aantal gesprekken: 12. Per module 1 x live en 1 x online. Daarin bespreken we natuurlijk hoe het gaat en doen we een opstelling, visualisatie oefening of healing. Wat op dat moment voor jou nodig is. 
  • Je kunt je vragen tussendoor altijd stellen via WhatsApp.

Veilig naar jouw eigen vertrouwde basis

Mariëlle begeleidt je veilig naar jouw eigen vertrouwde basis. Zij geeft je handvatten om tot je eigen inzichten te komen. En helpt je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, waarbij zij met respect naar je grenzen luistert. Dank je wel lieve Mariëlle. Hoewel het inmiddels een tijdje geleden is dat ik aan je tafel zat, ondervind ik nog dagelijks de positieve aspecten van onze gesprekken. Het heeft mij geholpen om een meer ontspannen moeder en echtgenoot te zijn. Om met nog meer plezier in het leven te staan en om mijn eigen vrolijke pad in het leven te bewandelen.

Desiré

Moeder en echtgenote

“Haar sessies zijn cadeautjes aan jezelf om weer vol in je eigen leven te kunnen staan”

De benadering van Marielle is rustig, respectvol en zonder oordeel waardoor ik me veilig kon voelen. Al snel weet ze tijdens een gesprek de gevoelige snaar te raken. Zo kwamen we tijdens de eerste sessie onverklaarbaar verdriet tegen. Door de juiste vragen van Marielle kwamen we steeds dichter bij de kern van mijn verdriet. Het bleek dat ik last had van dogma dat hoorde bij mijn vorige generatie. Door dit inzicht en een healing van Marielle kon ik dit loslaten.

lyanne

Moeder en echtgenote

Boek een kennismakingsgesprek

Vertel hoe je heet en geef me je e-mailadres, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsafspraak van een half uur.

Volledige naam
E-mailadres
0 of 350