Rust in je familiesysteem

door Marielle Bremer-Jansen  - maart 30, 2024

Rust in je familiesysteem ontstaat als iedereen op zijn eigen plek staat en alleen verantwoording neemt voor zijn eigen deel. Een familie opstelling en healing van (familie)karma zorgen voor inzicht en balans. Ik help je met rust in je eigen systeem (lichaam, hoofd, hart en gevoel) zodat er rust komt in de relatie met je kind. 

Voor de invloed van je familiegeschiedenis op jouw leven, kan je wel zeven generaties terug gaan. Niet alleen voor de kennis en kunde die wordt doorgegeven, maar ook voor wat je voorouders hebben meegemaakt aan bijvoorbeeld oorlog, kerk, ziekte.

Deze ervaringen zorgen dat er angsten, verdriet, patronen en overtuigingen in de familie zijn ontstaan. Emoties (generationeel trauma) en familiekarma blijven aanwezig tot ze worden opgelost of gestopt. Als jij er gevoelig voor bent en (onbewust) verbinding mee maakt, kan dit behoorlijk op je schouders drukken en dat is niet de bedoeling. Door inzicht en healing kan je loslaten wat niet van jou is en stop je negatieve invloeden. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk moeders te helpen een betere relatie met hun kind op te bouwen, juist door goed voor zichzelf te zorgen. Als moeder heb je een grote (de grootste?) impact op het leven van je kind en daarin neem je ook de relatie met je eigen moeder mee. Ik kijk graag met je mee en begeleid je om het kind in jou te helpen en van daaruit de relatie met je kind te verbeteren.

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd