Je ware zelf zijn

door Marielle Bremer-Jansen  - maart 30, 2024

Als jij je ware zelf bent, zal de relatie met je kind automatisch beter worden en hoef jij je als moeder minder zorgen te maken. Ik help je jezelf terug te vinden en te leven vanuit vertrouwen en je intuïtie.

Je ware zelf is wie je bent onder al je angsten, overtuigingen en patronen die je opbouwt in je jeugd. Je neemt ze over van je ouders of ze ontstaan door je ervaringen, maar ze horen niet bij wie je in de basis bent. (Je ware basis is altijd mooier en sterker!)

Welke leeftijd je kind ook heeft, die voelt dat en zal proberen daar doorheen te breken. Op de manier die hij kan, bv door zich af te sluiten of juist tegen je in te gaan. Het enige wat je kind namelijk wil is verbinding met jou en niet met je angst of patroon. Als jij je ware zelf bent zal jullie relatie beter worden. 

Rust in je familiesysteem

Het is mijn missie om zoveel mogelijk moeders te helpen een betere relatie met hun kind op te bouwen, juist door goed voor zichzelf te zorgen. Als moeder heb je een grote (de grootste?) impact op het leven van je kind en daarin neem je ook de relatie met je eigen moeder mee. Ik kijk graag met je mee en begeleid je om het kind in jou te helpen en van daaruit de relatie met je kind te verbeteren.

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd