Story to Glory – Een terugblik

door Marielle Bremer-Jansen  - maart 18, 2024

“Je verhaal staat als een huis. Workshop erbij en whoop whoop gaan!"

Naast alle andere complimenten was ik heel blij met deze. Ik kreeg hem van iemand die ik via via ken, maar niet persoonlijk en die zelf lezingen geeft voor haar bedrijf.

Ed zat achterin de zaal en zag de mensen geraakt zijn en lachen om de grapjes.

En ik? Ik heb nog een paar dagen na lopen stuiteren en de hele reis er naar toe verwerkt. Want wat een reis was het...

In 18 minuten mijn verhaal vertellen, mijn 'story to glory'. Waar ik vandaan kom en waar ik nu sta en alles in het licht van familiesystemen. Waarom ik mij daarin heb ontwikkeld en het zó belangrijk vind dat we ons daar meer bewust van worden.

✔ Omdat de geschiedenis van onze familie invloed heeft op ons leven nu.

✔ Omdat we worden gevormd (deels) door onze ouders en die weer door hun ouders en die weer... en zo kan je wel tot 7 generaties terug gaan voor wat betreft invloed

✔ Omdat emoties die niet worden verwerkt aanwezig blijven en terecht komen bij degene die ze wel kan en wil voelen. En deze mensen zijn er heel veel, maar zijn wel zoekende of lopen vast.

Hoe hebben we ooit kunnen denken dat de geschiedenis van onze voorouders géén invloed heeft op ons leven nu?

En er is ook hoop en licht aan het einde van de tunnel 😉

Het enige wat je hoeft te doen is eerlijk kijken en als je wil help ik je met inzicht en helen van de energie van jouw familiesysteem, want je hoeft niet alles op je schouders te dragen!

En als je dan ziet wie je bent onder al je overtuigingen en angsten (sterker, mooier en beter dan je ooit dacht), dan sta je niet alleen anders in de relatie met je kind of je partner, maar ook in die met je baas, collega of vrienden.

Stel je voor hoe je leven er dan uit zou zien?

Lieve groet,
Mariëlle

Het is mijn missie om zoveel mogelijk moeders te helpen een betere relatie met hun kind op te bouwen, juist door goed voor zichzelf te zorgen. Als moeder heb je een grote (de grootste?) impact op het leven van je kind en daarin neem je ook de relatie met je eigen moeder mee. Ik kijk graag met je mee en begeleid je om het kind in jou te helpen en van daaruit de relatie met je kind te verbeteren.

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd